2010/03/15

Sagt och gjort!

Samlade tillräckligt med krafter för att ta mig ut en stund och for till djuraffären och skaffade lite fler växter.
Samtidigt föll ögonen på svärdbärarna, en fisk jag en tid funderat på att skaffa.

Så här ser akvariet ut just nu:



Slotten är borta och växterna omplanterade. Ett par turkiska stenar fick också plumsa i. Nu är det bara att vänta på at växterna ska växa till sig och så ska vi leta upp några fler och större stenar också, så vi kan bygga en grotta åt de lite blygare fiskarna.

Svärdbärarna verkar komma bra överens med tigrarna och de simmar alla runt mycket mer än de gjort på länge. Jag tror tigrarna uppskattade att det kom lite mer grönt i akvariet. De har inte riktigt varit sig själva sedan jag gjorde den stora rensningen för en tid sedan..


Som vanligt vägrar fiskarna hålla sig stilla så länge att de går att fotografera dem, så ni får nöja er med lite halvsuddiga färgfläckar. Här ser ni alla våra "kringsimmande" fiskarter. Svärdbärare, tigerbarb och neontetra. Dessutom har vi också ormgrönlingar el. kuhli ålar och en ancistrusmal.

3 kommentarer:

  1. Jo ja lever no, ha bäre vuri bort så mytchy. :)Nice me make-over! :)

    SvaraRadera
  2. Bra jobbat, mycket snyggare nu då slottet är borta. Bondomelett är alltid gott, vill du ha lite variation så finns det gott om fritata(vet ej hur många t det skall vara) recept att googla på. Blev du frisk bara du fck shoppa lite?! Ha det!

    SvaraRadera
  3. Nå lite piggan e ja nu i alla fall. Väjt itt om e beror på att ja halder på ti var frisk elå på burana ja to fö en stånd sedan

    SvaraRadera