2010/01/07

Vitt vitt och lite svart

Nu blåser nya vindar här på bloggen. Aldrig har det väl varit så vitt förut. Men vitt får det väl vara, nu när vi har en riktig vinter och allt!

Samtidigt som det blir vitt på bloggen kommer även den färgen att få komma hem till oss lite grann. Men få inga höga förhoppningar mor, lagom är bäst!
Sovrummet kommer nämligen att få sig en liten makeower. Inga stora saker, utan det ska bara göras lite mer enhetligt och balanserat.
Vi satsar på kontrasten mellan svart och vitt, så nu har vi just beställt nya nattduksbord från IKEA. (Förlåt Evelina, det blev likadana som era, men vi tog i alla fall i en annan färg!)
Dessutom ska jag ha skaffat en helfigursspegel med svart ram, någon ny tavla, vita lakan, svarta kuddar och en vit orkidé. Och sist men inte minst, en gammaldags väckarklocka.

Några saker som jag gärna såg i vårt sovrum. Nattduksborden är på väg, men resten kvarstår. Den röda lampan är också den från Ikea, men den skulle det kanske inte vara så lyckat att skicka på posten. Kanske Malin någon gång har något ärende till Ikea och skulle vilja ta hem en sån åt mig...

1 kommentar:

  1. Minsann tror jag att du har blivit lite smittad, vitt är så fint !
    Fin header!

    SvaraRadera