2009/05/21

Trött och sliten

Usch, nu är det inte kul längre!
Efter en miljon köttbullar, en fågelbur så ren så att man skulle kunna använda botten som tallrik, återvunna tidningar och alla husets fönster tvättade från utsidan börjar man känna sig nöjd för dagen. Lägg till en riktigt stabbig och oerhört ohälsosam middag från Neste Pörteborg så är man inte så hågad att fortsätt med fönstren från insidan sen.

Egentligen hatar jag att ta matpauser. Det bara förstör. Man är så bra igång och inte alls så farligt trött, sedan sätter man sig ner och äter en portion som motsvarar en månadsranson i något fattigt land och efter det är det meningen att man ska orka fortsätta. Det säger ju sig själv att man aldrig kommer upp i samma flow som innan pausen!

Fick en veckas sommalov nu i början av sommaren. P.g.a renovering av skolan öppnar simbassängen en vecka senare än planerat. Jag hoppas att det blir vacker väder den veckan!!

1 kommentar:

  1. Jag håller HELT med Emelie!! Paus tar man sen då jobbet är gjort, fixat och klart! Det är liksom inget kul att pausa mitt-i heller. (Vilken svenska... ursäkta.)

    SvaraRadera