2009/11/09

Vem har stulit vår post?!

I fredags fanns endast ett reklamblad och inget Vasablad i postlådan när jag kom från skolan. Jag tänkte att Hampus kanske tagit in posten och glömde bort det.
Senare visade det sig dock att han inte alls gjort det.

Idag när jag var efter posten fanns det ett reklamblad och söndagens och dagens Vasablad. Lördagens är alltså försvunnet samt eventuellt något till reklamblad.

Vem har tagit våra tidningar och varför?!!!!

*tittar elakt på den skyldige*

5 kommentarer:

  1. Jag är åtminstone hetl oskyldig... Kanske nån granne som inte trodde att ni alls läser tidningen? Eller tog miste på postlåda?

    SvaraRadera
  2. Jag har inte heller stulit dina tidningar,men däremot undrar jag om du vet att jag har din monitor...Jag har dock inte stulit den, utan din far kom hit med den igårkväll. Jag skall köpa en ny endera dagen, så du får din tillbaka, till helgen.

    SvaraRadera
  3. Du skulle kunna få låna vårt fredagsvasablad,men vi har hunnit lova bort alla fuktsugande tidningar till M-e i Hihihahanäs(gissa vad det blir översatt) Aada har fått 7 valpar igår. Vet du nån som vill köpa dem?

    SvaraRadera
  4. Jo jag! Men ja tror itt e je in rektit passli hond ti hav i en legenhäjt tyvärr...:P

    SvaraRadera
  5. Moah haha haa!
    Nä, e va itt jag, har vasablad så e reckär å var uvi! :)
    Men jag tror e je nar i edart hus som tänker flytt ut å vila koll diverse-spalten i blade, Fö han je ju bäre om lördagan..
    Å tjuvin va tydligen bäre intressera oåv lördastidningen.. Så ja tror ja ha löst mysteriet! Knack på nier grannan å fråg ifa du får lån lördagens tidning!! :D

    SvaraRadera