2009/06/14

Lätt sömnbrist eller?

Både Hampus och jag måste lida av någon smärre sömnbrist för tillfället. Tidigt på lördagsmorgonen vaknade vi och hittade oss själva i soffan i tv-rummet, bara att konstatera att vi tydligen somnade medan vi tittade på en film kvällen innan... Tv:n hade som tur var stängt av sig själv när det inte längre var någon bild, men både datorn i tv-rummet och i Hampus rum gick för fullt.
Igår var vi visserligen trötta (Vi hade hjälpt Wickman och Evelina att börja få ordning på villatomten de hyrt. Ingen har varit där de senaste 15 åren, så ni kan ju tänka er att det fanns en del att göra) men det blev ändå inte sent. Därför blev jag nästan rädd i morse när vi vaknade och Hampus lätt chockad meddelade att klockan var halv ett!

Trots att dagen blev lite kort hann vi ändå med att köra båt mellan regnskurarna och konstatera att Wickman och Evelina har en bra hamn. Dessutom fick vi lägga iväg till Vasa på eftermiddagen/kvällen och köpa en grill. Det började bli dags, eftersom vi ska ha fest nästa fredag och gästerna kaanske vill ha något att grilla sina biffar på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar