2011/11/01

Gör en god gärning

Vem behöver gym när det finns stall? Kan konstatera jag sträckt mig i ryggen och har ordentlig träningsverk i båda armarna efter gårdagens vattenkånkande. Nåja, det är bara hälsosamt!

Såg i tidningen idag att det börjar vara dags för Hoppets stjärnas julinsamling. I fjol glömde jag bort att delta, skäms på mig, men det ska vi ta igen nu.
I år går julpaketen till barnfamiljer, åldringar samt barn på barnhem och sjukhus i Lettland och Litauen. Var gärna med och hjälp till ni också! Det finns tre olika alternativ:


1. Gör ett eget julpaket som ni fyller med mat, hygienartiklar och kanske lite julpynt och skolmaterial. För närmare info om vad som kan ingå i paketet besök Hoppets stjärnas hemsida.


2. Packa ett julklappart till barn mellan 0 och 18 år. Kan vara godis, leksaker osv. Närmare info hittar ni i länken i punkt 1.


3. Låt Hoppets stjärna packa ett julpaket åt dig. För ynka 25 €/paket hjälper du fattiga familjer att få en minnesvärd jul. Gåvan måste vara inlämnad senast 26 november för att det ska hinna med. Kontonummer för inbetalningar hittar ni i länken.


Hjälp till nu, och gör någon annan glad samtidigt som du får uppleva glädjen av att utföra en god gärning.

1 kommentar: